Barbaros Mahallesi Halı Yıkama Fabrikası

Barbaros Mahallesi Halı Yıkama Fabrikası

Barbaros Mahallesi Halı Yıkama Fabrikası Olarak,  Antalya tesisimizde halılarınıza overlok çekme, püskül takma, katlama ve çoban dikişi hizmeti verilmektedir. Shaggy halılarının tüy yapıları ve genel dikiş tarzları farklı olduğundan özellikle halı diplerinde çok miktarda toz birikmektedir. Eğer gerekli ise elektrik süpürgesi ile koltuğun görünen ya da görünmeyen tüm yüzeylerinde ki tozlanmayı yok ediyoruz.

Barbaros Mahallesi Halı Yıkama Fabrikası Olarak,  Periyodik olarak yapılan yıkama veya temizleme işlemleriyle toksin ve lekeler giderilir, halı yeni bir görünüme kavuşur. İlkelerinden ödün vermeyen bir firma olarak en iyisini diyebileceğiniz halı yıkama firmamızdan aldığınız halı yıkama hizmeti devamında yüz güldürücü sonuçlar alabileceksiniz.

Barbaros Mahallesi Halı Yıkama Fabrikası Olarak,   Benzersiz hizmet kusursuz fiyat sloganıyla yola çıkıyoruz. Halı yıkamalarınız için işimizde gösterdiğimiz sabır ve özen ile müşterilerimize halılarında mükemmel temizliği sağlıyoruz. Tecrübeli ve üstün personel kadrosuna sahip olan Antalya halı yıkama hizmeti, ayrıntılı temizlik yaparak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımaktadır. Bünyan halı yıkamada kaba leke ve tozlardan arındırılmış halı ıslatılır ıslatılmaz hiç vakit kaybetmeden fırçalama işlemine geçilir.

Barbaros Mahallesi Halı Yıkama Fabrikası Olarak,   Kusursuz kadrosuyla, yılların verdiği uzun birikim ve tecrübesiyle, kullandığı doğal ve antibakteriyel temizleme detarjanları ile koltuklarınızı temizlenmiş olarak yıkamaktadır. Sıkma işinden sonra yüzde beş oranında nemli kalan halılar kurutma sehpalarına asılarak halı kurutma fırınına ve diğer kurutma alanlarına koyularak, üzerine toz toprak gelmeden kurutma ve havalandırılması sağlanır.

Barbaros Mahallesi Halı Yıkama Fabrikası Olarak,  Yıkama, perde ayarında ya da eksiksiz yıkamada kumaş deforme edilmeden yapılmalı, santrifüj veya sıkma yapılmamalıdır. Antalya nin belli bölgelerine ücretsiz servisimiz var olup istediğiniz gün ve saatte halılarınızı alıp yıkama yapıldıktan sonra parfümlü ve ambalajlı bir biçimde teslimat yapılmaktadır. Antalya halı yıkama merkezi olarak halılarınıza bütün önemi göstermekteyiz.

 

Döşemealtı Halı Yıkama Fabrikası,

Lara Halı Yıkama Fabrikası,

Muratpaşa Halı Yıkama Fabrikası,

Kepez Halı Yıkama Fabrikası,

Aksu Halı Yıkama Fabrikası,

Konyaaltı Halı Yıkama Fabrikası,  

Yorum bırakın